ב 2009 החל ניב גלבוע, שהיה מגיש חדשות וכתב מגזין, לעשות ביקורות אוכל לערוץ 10. בניגוד למחשבה - שאוכל לא יכול לעבור מסך, גלבוע היה בין מבשרי פריחת תכניות האוכל בישראל, כשפינת הביקורת הפכה לנצפית ביותר בערוץ. כיום לניב יש את אחד מערוצי היוטיוב המצליחים בישראל עם למעלה מ-15 מיליון צפיות בביקורות שלו. במקביל גלבוע מראיין בעבור קשת12 פוליטיקאים ואישי ציבור בתכנית ״אנשים״. גלבוע גם מגיש תכניות אקטואליה ומביים סרטי דוקו לזכיינית קשת12. בעבר שירת ככתב צבאי, היה עורך ״בוקר טוב ישראל״ בגל״צ וגם הגיש את החדשות המקומיות בכבלים. בערוץ 10 הגיש ביו השאר את התכנית "לילה כלכלי". לגלבוע יש תואר בהצטיינות בהיסטוריה כללית והוא משלים כעת מ.א. בחקר מדעי התרבות באוניברסיטת ת״א.
על המרצה
מעבר להרצאה הפופולארית " מי מפחד מניב גלבוע" המועברת בצורה משעשעת ומשולבת בסיפורים מרתקים הן על החווייה האישית כמבקר מסעדות והן על התעשייה ותרבות האוכל בישראל , מעביר ניב גלבוע גם סדנאות \ הרצאות עם ארוחה לדירקטוריונים והנהלות בנושא עיתונות כלכלית - חוקי עשי ואל תעשה.ו, ועוד מס' אפשרויות תוכן שהוא מציע כגון :
- סדנא - הופעה מול מצלמה ותורת הראיון
- הרצאות מלוות בארוחה - מטבח צרפתי/איטלקי/לבנטיני ועוד
- הנחיות אירועים
-- סדנאות לייף סטייל - יין, גבינות, אזורי אוכל בעולם
למה שפים שלא יודעים להכין ביצה מצליחים להרוויח מיליונים? איך משפחת פשע איימה על חייו של ניב גלבוע, העיתונאי ומבקר המסעדות הנשכן, ומה יותר מפחיד אותו? מסעדן זועם או טבעונים שמסרבים שיאכל אווז בשידור? ניב גלבוע (קשת, בעבר ערוץ 10) מלווה את עולם האוכל כבר שנים, והמשימה הראשונית שלו...
לנוחויותך, ניתן למלא את טופס ההזמנה למידע נוסף
ולצרף מספר מרצים ולא מרצה בודד. ניתן לגלוש
בגלריות מרצים ולהוסיף מספר מרצים לסל הפניות,
לפניה אחת מרוכזת.