מאז 1999
הרצאות מרתקות לאירועים מנצחים
בהנהלת דני שביט
לייעוץ בבחירת מרצה והזמנות
03-5492474

טל גל כהן

מרצה בתחומים

הרצאות העשרה
149 מרצים
לייף סטייל
21 מרצים
מופעים וסדנאות
49 מרצים

ביוגרפיה

 טל גל כהן הוא יועץ, עיתונאי, סופר ומרצה מומחה בנושא האלכוהול עם התמחות ייחודית בנושא היין. את דרכו בנושא החל טל גל כהן בזמן שהותו באוסטרליה שם עוד לפני שירותו הצבאי החל לעבוד בבר מקומי ונשבה בקסמה של תרבות השתייה המקומית. לאחר ששב לישראל וסיים את שירותו בצבא בהצטיינות, החל כהן את מסעו בעולם המסעדנות והברים הישראליים כאשר הוא מקפיד ללמוד ולשדרג את יכולותיו. בתוך זמן קצר הפך טל גל כהן לאחד המומחים המובילים בזירת המסעדנות והברים המקומית כאשר סיפק ייעוץ מקצועי לגופים המובילים במשק.

ייעוץ מקצועי לבתי מלון

טל גל כהן שימש כיועץ מקצועי עבור צוותי הברמנים ברשת מלונות ישרוטל, ברשת מלונות פתאל, ברשת מלונות דן, במלון הילטון ובמלונות נוספים. כמו כן בנה כהן את מערך הפאבים והיין של המלון הסקוטי בטבריה, מלון יערות הכרמל, מלון הרודס ובשלל מלונות נוספים.

ייעוץ מקצועי למסעדות

טל גל כהן הינו המוח מאחורי התפריט היין של המסעדות המובילות בישראל וסיפק ייעוץ למסעדת רפאל. בנוסף שימש כהן כיועץ מומחה לחברת "אל על" שם היה אמון על הכשרת דיילי האוויר בנושאי היין והשתייה החריפה.

ספרים

טל גל כהן כתב את הספרים :
  • אלכוהול וקוקטיילים: המדריך הקלאסי (הוצאת כרטא בשיתוף פעולה עם שגיא קופר)
  • שביל היין: טיול ביקבי ישראל (הוצאת סטימצקי)

כמו כן ערך טל גל כהן את הספר :
  • יין: המדריך השימושי לבחירה נכונה (הוצאת כנרת זמורה וביתן)

טל גל כהן ייסד את בית הספר הראשון לברמנים "אשכולות", כתב למגוון רחב של עיתונים, ומזה מספר שנים הוא הבעלים של פורטל היין הישראלי

על המרצה

טל גל כהן הינו המרצה המוביל בישראל לתחום היין, הבירה והקפה. הוא מרצה במיטב המכללות בישראל : בטכניון, במכללת הדסה, במכללת אילת, בתדמור ובמכללות נוספות. מעבר להיותו מרצה מבוקש הוא משתדל להעביר את ידיעותיו בנושאי היין גם באינטרנט באמצעות האתרים שהוא מפעיל, ערוץ היו טיוב המרשים שלו וכמובן במסגרת הליכה וסיורים משותפים בתוך הלב של תעשיית היין - בכרמים המובילים בישראל.

מרצה היין המוביל בישראל

על אף שהוא נחשב לאושיית היין המובילה בישראל, לא ממש צריך להיות מומחה גדול כדי ליהנות מהרצאותיו. בלשון ציורית ובעזרת חוש הומור מפותח, מצליח כהן להכניס את שומעיו לסודות הקטנים של מומחי היין ומלמד אותם כיצד להבחין בניואנסים הקטנים של היין, וכיצד להתאים כל סוג של יין למנה המתאימה ביותר בעבורו.

מרצה על ההיסטוריה של היין

הרצאותיו של כהן מלאות באנקדוטות וסיפורים אודות ההיסטוריה המקומית של היין בארץ ישראל. היין הישראלי מתברר, הינה תעשייה בעלת וותק של 3000 שנה… בהרצאותיו מראה כהן את ההשפעות העקיפות והישירות של המפעל הציוני לתעשיית היין המקומית וממחיש כיצד החל היין הישראלי המודרני את דרכו כבעל פונקציה דתית - לשם קידוש והבדלה וכיצד התפתח היין המקומי לתעשייה משגשגת שאיכותה לא נופלת מכמה מהמדינות המובילות בעולם

למשש, להריח, להרגיש

כהן מאמין בגישה לא פורמלית וטוען בהרצאותיו כי טעמו של היין מושפע מכל צמח וחומר שבו היין בא במגע או אפילו היה קרוב אליו. הדרך היחידה שלנו לחוש בכך הוא ראשית להריח את היין ולנסות ולחוש אילו טעמים מזנקים אלינו ואילו טעמים מזכיר לנו היין בלגימה הראשונה. בהרצאותיו מדגיש את הדרכים הנכונות למזיגה נכונה של יין, את הדרך המומלצת לשתות כל סוג של יין ונותן טיפים ייחודים לשתייה נכונה.


לא על היין לבדו

על אף מומחיותו יוצאת הדופן בתחום היין , כהן הוא מרצה מחונן אודות קוקטיילים אלכוהוליים ושלל הסוגים של הבירה המקומית והזרה (אחרי הכל האיש הקים את איגוד הברמנים הישראלי.....). כהן מספק בהרצאותיו את הסודות הגדולים מאחורי הקוקטיילים המובילים ואת הדרכים שעוברת הבירה שלנו כל הדרך עד לחבית.

מרצה בשפות

עברית

1 הרצאות מאת טל גל כהן

עולם היין

במפגש מרתק המשלב עניין רב, הרבה הומור, לגימות והרבה הנאה ומעניק את "כל התורה על רגע אחת" וב"גובה העיניים". במהלכה ניתנים הרבה טיפים מעשיים (רכישה, אחסון, אירוח, יין ואוכל, יין ובריאות, יין וסקס...) ועוד. בד בבד עם עליית רמת החיים בעולם המערבי ובישראל, חשיבותה של תרבות השולחן, הולכת...

לקבלת פרטים נוספים לגבי ההרצאה של טל גל כהן
מלא שם ומספר טלפון ונחזור אליך
לנוחויותך, ניתן למלא את טופס ההזמנה למידע נוסף ולצרף מספר מרצים ולא מרצה בודד. ניתן לגלוש בגלריות מרצים ולהוסיף מספר מרצים לסל הפניות, לפניה אחת מרוכזת.
באפשרותך לקבל מידע נוסף
אודות מספר מרצים
* אנו מכבדים את פרטיותך
* כל השדות חובה
 
הצטרפו אלינו
03-5492474 השאירו פרטים