הרצאה דינמית וקולחת הפותחת דלת לעולם התזונה החדשני של המאה ה – 21. שפע המידע בעידן האינטרנט הופך את תחום התזונה למבלבל. המחקרים סותרים זה את זה וקשה להחליט מה באמת כדאי לאכול, איך לבנות את התפריט היומי, כיצד לבנות סביבת תזונה תומכת בבית ובעבודה ואיך לשלב את קצב החיים התובעני עם אורח חיים בריא .
בהרצאה יסקרו הטרנדים החמים של עולם התזונה וינופצו המיתוסים שגדלנו עליהם. ישולבו טיפים קלים ליישום במטבח הביתי – כיצד לערוך קניות, באילו מזונות לבחור ואיך לברוח ממלכודות במסעדות ובאירועים. כמטפלת המשלבת טיפול תזונתי מערבי, באמצעות תזונה וצמחי מרפא בראיה קלינית וסינית, ישולב גם עולם התזונה הסיני המביא גישות מרתקות בהתבוננות הוליסטית.
הרפואה הסינית העתיקה, בת 5000 שנה מביאה התיחסות שונה לתזונה מכל מה שהכרנו. הסינים גורסים שהאדם , וגם המזון מושפעים מסביבת הגידול, האקלים, עונת השנה ועוד.
בהרצאה מרתקת מגלה ליאורה חוברה – דיאטנית המשלבת טיפול מערבי קליני בטיפול תזונתי סיני, את רזי המזרח לישראלי הממוצע. הקשר בין צבע המזון להשפעתו על הגוף, כיצד מטפלים בהשמנה לפי הרפואה הסינית וכיצד מחזקים את הגוף, מה הקשר בין מזון לבין תחושת חום או קור אותה אנו חשים ? ואיך מתמודדים עם הצורך במתוק. לא, אין צורך לעבור לסין או להתחיל לבשל סוסוני ים. טיפים קלים...
לנוחויותך, ניתן למלא את טופס ההזמנה למידע נוסף
ולצרף מספר מרצים ולא מרצה בודד. ניתן לגלוש
בגלריות מרצים ולהוסיף מספר מרצים לסל הפניות,
לפניה אחת מרוכזת.