מרצה בתחומים
העצמה ומצוינות אישית 79 מרצים | |
מרצים סלבס 98 מרצים | |
ניהול ומנהיגות 63 מרצים | |
עבודת צוות 17 מרצים | |
פנאי ובידור 30 מרצים |
ביוגרפיה
שף ניר צוק, גדל במושב כפר ורבורג והתוודא לאוכל כבר כילד בשדות הירק ומטעי הפירות, לאחר מכן רכש השכלתו הקולינרית בארה"ב ובצרפת,
והפך במהרה לשף מפורסם ומוכר עם הקמת מתחם קורדיליה ב 1999- וחשיפה תקשורתית רבה:
תוכניות טלוויזיה: "צוקריה", ערוץ 2 וערוץ החיים הטובים, "החגים על פי צוק" (טלעד, ערוץ 2), "אוכל זה כל הסיפור" (ערוץ החיים הטובים), "מדריך לקפה", ערוץ 10 , "שף בהפתעה", ערוץ 10.
ספרי בישול: "מדלג בין הסירים" (מודן, 2005), "ניר צוק מבשל" (בעריכת אלינוער רבין, 2007), מתכונים מהתוכנית "צוקריה" ("ספר הירקות") סטימצקי - עם אלינוער רבין (חממה ספרותית) 2011
כמו כן, הופעות אורח וכתיבת טורי אורח באינספור אמצעי מדיה.
"שף ניר צוק, הנו שף יצרי ויצירתי שלוקח את האוכל שהוא מכין ברצינות תהומית מחד, אבל לא עושה עניין ממניירות וגינונים מאידך.
הוא ספונטני ויומיומי ויוצא, באופן מודע ומובהק, מן הכלל. אם חיפשתם פסאדה, אתם מזומנים להמשיך הלאה. צוק עושה רק מה שבא לו. וכמה
שזה טעים. כל ארוחה אצלו היא קרקס חדש, עם נאמברים חדשים והדרן שכמוהו טרם נראה. בזה כוחו."
והפך במהרה לשף מפורסם ומוכר עם הקמת מתחם קורדיליה ב 1999- וחשיפה תקשורתית רבה:
תוכניות טלוויזיה: "צוקריה", ערוץ 2 וערוץ החיים הטובים, "החגים על פי צוק" (טלעד, ערוץ 2), "אוכל זה כל הסיפור" (ערוץ החיים הטובים), "מדריך לקפה", ערוץ 10 , "שף בהפתעה", ערוץ 10.
ספרי בישול: "מדלג בין הסירים" (מודן, 2005), "ניר צוק מבשל" (בעריכת אלינוער רבין, 2007), מתכונים מהתוכנית "צוקריה" ("ספר הירקות") סטימצקי - עם אלינוער רבין (חממה ספרותית) 2011
כמו כן, הופעות אורח וכתיבת טורי אורח באינספור אמצעי מדיה.
"שף ניר צוק, הנו שף יצרי ויצירתי שלוקח את האוכל שהוא מכין ברצינות תהומית מחד, אבל לא עושה עניין ממניירות וגינונים מאידך.
הוא ספונטני ויומיומי ויוצא, באופן מודע ומובהק, מן הכלל. אם חיפשתם פסאדה, אתם מזומנים להמשיך הלאה. צוק עושה רק מה שבא לו. וכמה
שזה טעים. כל ארוחה אצלו היא קרקס חדש, עם נאמברים חדשים והדרן שכמוהו טרם נראה. בזה כוחו."
על המרצה
ניר צור מרצה על הצלחות וגם כשלונות בעולם העסקי מתוך הסיפור האישי שלו. ההרצאה מלווה בתובנות ומסרים הנוגעים למוטיבציה האישית לבניית הצלחה וקריירה בתחום תובעני כמו עולם המסעדנות בו נדרשת יצירתיות ועקביות מתמידות, הבנה ברורה של הסביבה העסקית ויכולת ניתוח תהליכים עכשוויים המשפיעים על הענף כולו בטווחי זמן עתידיים קצרים.
מרצה בשפות
עברית
1 הרצאות מאת ניר צוק
אוכל, עסקים ומה שביניהם
יזמות | יצירתיות | ניהול ופיתוח צוות | מוטיבציה | וכן...גם קולינריה האוכל הוא כלי תקשרותי מהמעלה הראשונה, הוא המכנה המשותף הרחב ביותר עלי אדמות, האוכל נוגע בנו ברגש ובהיגיון כמעט בכל רגע נתון, והטקסיות סביבו לעולם היתה ותישאר חוצת גבולות, יבשות, הקשר, גיל, גזע ומין. ככזה, עולם...
1 סרטוני וידאו של ניר צוק
ניר צוק -על אוכל ועסקים ומה שביניהםניר צוק בהרצאה במסגרת כנס מרצים מובילים 2016 לצפייה |
לקבלת פרטים נוספים לגבי ההרצאה של ניר צוק